• TÓRSHAVN OG KIRKJUBØ

  Mandag09:00-12:00
  495,00 DKK

  Oplev vores lille hovedstad og den historiske perle, Kirkjubø!

  Tórshavn er en af verdens mindste hovedstæder, smukt beliggende ved foden af de omkringliggende bjerge og med en panorama udsigt over øen Nólsoy.

  Kirkjubø er middelalderens kulturelle og kirkelige centrum. Der har vi Muren, resterne af en storslået planlagt domkirke, samt Olavskirken og Kongsgården, det tidligere bispesæde. Fra Kirkjubø er det muligt at gå med guiden tilbage til Tórshavn.

 • VANDRETUR FRA KIRKJUBØ

  Mandag11.00-13.30
  300,00 DKK

  Gå ad den gamle sti og nyd den friske færøske luft!

  Fra den gamle historiske bygd Kirkjubøur er det muligt at gå til Argir, Tórshavn, ad den gamle sti mellem de to bygder. På turen kan vi nyde udsigten over Sandoy, Hestur, Koltur og Vágar. Vandreturen er med guide og tager ca. 2 timer.

  Vandreturen er tænkt som den perfekte måde at slutte turen “TÓRSHAVN & KIRKJUBØ” af med.

 • NORDØERNE

  Tirsdag09:00-16:00
  950,00 DKK

  En mulighed at opleve livet på Nordøerne! 

  Heldagstur til Nordøerne, hvor vi kører over øerne Streymoy og Eysturoy til bygden Leirvík, hvor vi besøger vikingebosættelser og derfra til byen Klaksvík – landets fiskeriby. I Klaksvík besøger vi den unikke kirke Christianskirkjan. På turen er der en skøn udsigt til nordøerne Borðoy, Kalsoy og Kunoy.

 • VÁGAR

  Onsdag08:30-12:30
  600,00 DKK

  Spektakulært og unikt landskab! 

  Kom med os til den smukke ø Vágar! Vi kører langs den gamle fjeldvej til Norðadalsskarð, hvor udsigten over øen Koltur er ubeskrivelig smuk – der laves fotostops på vejen. Turen fortsætter mod bygderne Bøur og Gásadalur, hvor der er en storslået udsigt over holmen Tindhólmur med øen Mykines i baggrunden.

 • MYKINES

  Onsdag08:30-19.00
  1.495,00 DKK

  Kom tæt på naturen og dyreliv!

  Heldagstur til den vestligste ø Mykines, også kaldet fugleparadiset, da øen har et rigt fugleliv. Følg med på vandretur med vores lokale guide, hvor man blandt andet kommer tæt på søpapagøjerne – den lille charmerende fugl med det farverige næb.

 • VESTMANNABJERGENE

  Torsdag12:30-17:30
  Lørdag12:30-17:30
  795,00 DKK

  Høje imponerende klipper og rigt fugleliv!

  Der sejles fra bygden Vestmanna ud til de kendte fuglebjerge og grotter. Hvis vejret tillader det, sejles igennem smalle sund ind i dybe grotter, formet af brændingen igennem millioner af år, og tæt til den over 600 meter høje lodrette klippevæg, hvor tusinder af søfugle yngler.

 • NORDEYSTUROY

  Fredag09:00-15:00
  890,00 DKK

  Fantastisk smukke bygder i uvirkelige omgivelser!

  Heldagsudflugt med bus og guide forbi den gamle hvalfangststation við Áir til den smukke bygd Saksun. Turen fortsætter mod bygden Funningur med gamle vikingebosættelser, den naturskønne bygd Gjógv og mod bygden Eiði, hvor der bl.a. ses de velkendte stenformationer “Risin og Kellingin”.

   

 • SANDOY

  Søndag09:00-18:00
  995,00 DKK

  Uspoleret, traditionel og fuld af god historie

  Kom med på en heldagstur til den sagnomspundne ø Sandoy, en af de mest uspolerede øer. Her oplever man stadig den traditionelle færøske livsstil. Vi besøger blandt andet kirken i en af bygderne, fantastiske udsigtspunkter rundt omkring på øen, små idylliske bygder, historiske steder og bebyggelser, fugleklipper og verdens størst postkasse.

Cart

Ingen varer i kurven.